Broken English Part 2

Hello, what’s poppin mate? Nah, hari ini kita mau membahas tentang Broken English lagi nih untuk part 2. Mari kita simak!

Broken English The Correct One Meaning
My head is sick I got a headache Kepalaku sakit.
I entrust a food Get me some food Aku nitip makan dong.
I entrust my bike Take care of my bike Aku nitip sepeda ya.
Don’t follow mix Stay out of it Jangan ikut campur!
I’m not game you I’m not kidding you Aku lagi gak main-main sama kamu!
What you look look? What are you looking at me for? Apa lu liat-liat?
Don’t diffuclt me Don’t give me hard time Jangan mempersulitku
I don’t know exactly I don’t know for sure Aku tidak tahu pasti
Like like me Up to me Suka suka gue dong
She doesn’t have price stand She doesn’t have pride Dia gak punya harga diri
Don’t like diffcult people Don’t be a cheapskate Jangan kayak orang susah
Behave the mature! Grow up! Bersikaplah dewasa!
You should shy Shame on you Harusnya kamu malu
Don’t be like that Don’t give me that Jangan begitu dong
Monday is making lazy Blue monday Senin malas
How is it? It that so? Is it true? Ah masa?
I’m really hot I’m scorching Aku kepanasan

Nahhhh, ini dia beberapa broken english yang sering dipakai sama people +62 hehe. jangan sering dipakai lagi ya guys!

Baca juga Broken English Part 1!

Leave a Reply

Close Menu